Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz aginor #101424 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek!

    Egy kis pontosítás: a bringázás az vagy XC (főleg XC maraton--nem downhill, attól messze vannak a képességeim), vagy pedig outi.

    #101424 aginor: értem amit mondasz, a GX8-at meg fogom nézni, de alapvetően nem vinném extrém időben magammal, szóval ez a faktor nem kritikus. Főleg, hogy a másik felhasználása rendezvényfotózáson a másodgép.
    Jó méret a G80, de amikor egy 10l-es (vagy max 20) hátizsák van nálam, akkor annyira nem fér el, főleg ha egész napos bringatúrára megyek.

    #101427 andersen10: értékelem ezt a megközelítést, de telefonra nem adnék ki ennyit, ott sokkal gyorsabbb az amortizáció.

    #101428 jjeahh: hmm, akkor is ezt mondod, ha nekem a tele nem kell?

    #101431 yle_greg: wow, ez a Laowa egész ígéretesnek tűnik, főleg, hogy az tényleg adna plusz lehetőségeket a kezembe. A szenzorstabi kérdését szintén jó, hogy mondod, erre nem gondoltam---de alapvetően nem csapatom bringával (de néha ez is elég, hogy megismerkedjek az aszfalttal :DDD ). Meg a gondolatomat is jól kitaláltad, alapvetően a 12-40 mellé egy nagylátó, meg egy hosszabb portré, ami a fejemben kezd összeállni (a 40mm rendezvényen van hogy kevés).

    Összehasonlítva a Laowa 7.5mm-t az Oly 9-18-cal, melyiknek jobb a képminősége?

    Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák