Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz lugosi #97211 üzenetére

    Lehet, hogy sokba kerül, de most nagyon kellenek az új termékek, hogy a felhasználók ne kezdjenek el tömegesen elvándorolni, mert akkor vége a dalnak. Én azért bízom benne, hogy nem csak olcsó vackokat akarnak majd forgalmazni, hanem komolyabb cuccokat is (bár ez a fullpro vonal se tetszett, mert az már szerintem a ló másik oldala). Alapvetően az sem biztos, hogy baj lenne, ha kicsit átpozicionálnák magukat. Az egyik irány lehetne a természetfotós/túrázó/makró hármasa, ehhez jó a szenzorméret és van már egy viszonylag jó alap is, ill. a méret/súly előny itt tud érvényesülni talán a legjobban.

    Lassú Víz: Akkor mi a tömegigény, ha a kicsi jó rajzolatú elérhető árú lencse nem az? Igen van a Sigmának, de nem felel meg a kritériumoknak, mert bár szép a rajzolatuk, az áruk is rendben vannak, de nem kicsik, mivel APSC optikák egyszerű adaptációi.
    Csodát ne várjuk, pláne ha alapjában értelmetlen, így szerintem, ha valaki FF rendszert vár az Oly-tól, az magát is tévedésbe ejti. Nem mondom, hogy nem tudnának egy jó rendszert kiépíteni (mondjuk L bajonettre, mert ott még vannak objektívek is), de nem hiszem, hogy egy átszervezéssel terhelt tulajdonosváltás közepén ennek lenne realitása. Aztán persze ott van, hogy mostanában mindenki FF-re akar lépni, így a konkurencia is nagy, olyan "tradícionális" gyártókkal, mint a Sony vagy CaNikon, akik már értelmezhető objektívparkkal fognak rendelkezni, mire az Oly esetlegesen bemutatja az első vázát. Jó példa erra a Pana is, aki hiába menekül előre, szintén nem tudta eddig megváltani a világot, ami miatt a Sigma nem általik panaszkodni is. Tehát, én inkább azt "várom" hogy abból dolgoznak, ami van, így rövid távon biztosan marad a 4/3-ad. Ez mondjuk nem baj, ha rendbe rakják a dogokat a rendszer körül.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák