Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz belan #68509 üzenetére

    Ez egy GZ, de mindegy.
    Az MM-ban nem lehet összehasonlítani semmit és főleg nem raknak egymás mellé LG és PANA tv-ét, de én használtam így elég sokáig és láttam a különbséget, mert sokáig megvolt az LG oled-em a Panasonic mellett. Általában Sony és LG egymás mellett elég gyakran van az MM-ban. És a Sony mellett is simán ez az érzése az embernek. A félreértés elkerülése végett, engem nem érdekel a márka és az sem, hogy mennyibe kerül. Egy érdekel, hogy a legjobb képminőséget kapjam, WB és TT faszságok helyett.
    Ha valaki azért vesz LG-t, mert a garancia intézés mögötte nagyon jó, akkor eleve arra asszociál, hogy a tévéje hibás lesz.
    Másrészt nem tudom, hogy Magyarországon a pana, vagy a sony garanciás ügyintézése milyen, de Németországban épphogy nem hoznak a szerelők villásreggelit.
    Szóval, Unió... Nem lehet megkülönböztetni országokat és nem hiszem el, hogy Mo-on a Panasonic kiröhögi a tulajt, ha hibás terméket jelent be, főleg abban az esetben, hogy a tévéje a legdrágább a piacon.

    Lg ficsörök...
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    Nos, nekem ilyenekre nincs időm, senki ne rabolja el az időmet panelcserélgetésekkel. A lányomék lg cx, 2-szer cseréltek panelt, az ismerősömnél szintén. Én megúsztam 1-el, de mint írtam egy oltári nagy szívás volt.
    Panasonic 1%-os oled fénnyel, ahol minden hibának látszania kellene.
    Nincs WB, nincs TT és a képminőség fantasztikus. A hangja is jó, de engem nem érdekel, erősítőt használok.

    [link]

    Szóval engem nem érdekel, hogy a tévé homlokán milyen gyártó van, az érdekel, hogy a legjobbat kapjam, ha Panasonic, vagy nappalimban lévő 83-as dög sony hasonlót produkálna, azokat is szidnám. De az LG bevédésed itt több oldalon keresztül, akkor lenne értelme, ha, mögöttes tartalom is lenne ott. Ami nyilvánvalóan nincs.
    Tökmindegy, hogy ki mennyire gazdag, tévét nem azért veszek, hogy utána szívjak vele. Nos, az LG-vel ez történt, engem nem győzött meg, nagyon enyhén szólva.. Ha fordítva lenne, most ezt írnám a panáról és az Lg-t dicsérném, de nem így van. A Pana menürendszere az LG-hez képest egy kicseszett nagy katyvasz, ez így van, de a tévét egyszer, vagy kétszer kell beállítani és nem a menüt nézzük.

Új hozzászólás Aktív témák