Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Ren Hoek #6984 üzenetére

    Volt több jelentkező, aki gondolkodott rajta, hogy elviszi mondjuk ~10% árengedménnyel így beállítgatva, én pedig gondolkodtam, hogy ha tényleg eljönnének érte, akkor kipróbálnám inkább a Sony A1-et (annak most csökkent az ára, szóval végül ugyan oda jönnék ki, mint ha eredetileg is a Sony-t rendelem be és nem fukarkodom az áron, vagy a 20-40ms közti lag különbségen), de aztán mindenki passzolta (vagy ő is rögtön inkább Sony A1-ért ment [lehet, hogy azért, mert mondtam neki, hogy azt próbálnám ki, ha ezt elviszi :D], vagy inkább beérte egy olcsóbb LCD-vel, vagy nem mesélt tovább / vett inkább boltból valamit). Most meg lassan túl öreg lesz, hogy újszerűnek hívjam és közel bolti árat kérjek érte, olcsón pedig nem éri meg eladni (tudom, hogy a Sony-val sem lennék összességében, az árát is figyelembe véve sokkal elégedettebb + újra át kéne esni a pixelhiba-lottón...).

    Majd egyszer még kipróbálom, hogy ha megszoktam ezt, milyen utána visszamenni a Kuro-hoz. Akár már aktuális is lehetne, csak bonyolult mozgatni (főleg a plazmát).

    (#6985) Joshi

    Azt a demót én sem tudtam soha lejátszani semmivel, de azóta már "kölcsönözhető" a teljes film is barátságosabb formátumban (persze csak tesztelési célra ;]).

    Ja, neked olyan nincs. Te a Kontraszt-al és valami "range expander" nevű kapcsolóval tudsz játszani fényerő ügyben (nem ugrik be pontosan, magyar menüben teljesen passzolom).

    A BFI-vel játszottál már? Mennyire tűnik vele sötétnek / vibrálónak a kép, illetve mennyire tetszik úgy a mozgás?
    Nekem emiatt kókad le máig a szám játék közben, ha forgolódok a kamerával, hogy maszatol az LG a BFI hiánya miatt. :U
    Ugyanakkor tetszik, hogy alacsony a lag (a Sony-n duplája lenne, ami a TV-t illeti [persze máshonnan is adódik hozzá]) és BFI nélkül sokkal tolerálhatóbb a FastSync (ami egyenetlenebb mozgást ad, mint a hagyományos Vsync, de kevesebb lagot ad hozzá), szóval van itt mindennek előnye/hátránya...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák