Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz kolosszus87 #90495 üzenetére

    Igen, szerintem nagyon jól látod! A cikkben leírják, hogy érintetlen nem konfigurált, nem kalibrált dobozból bontott, de káva letakart és menürendszer takart készülékek versenyeztek abban az állapotukban ahogy az áruházból te vagy én megkapjuk.

    Pont ez volt a teszt lényege.

    Megint más kérdés, hogy ugyan ez a brigád mit mondott volna ha minden tv a lehető legprecízebben be van kalibrálva és ténylegesen csak a motorháztető alatt lévő hozzá nem férhető képi algoritmusokban és a panel képességeiben van a különbség.

    Nagyon kíváncsi lennék, hogy a Samu a Sonyval (egyforma panel) mit meccselne illetve a Panasonic az LG G3-al és a Philipsel - (szintén kotta ugyan az a panel) mit meccselne kalibráltan.

    A g3 a játék módban szerzett hatalmas előnye és a többi téren összegyűjtött csak kismértékű lemaradásával nyert. Igaz mindenes - az áráért minden tekintetben kapsz egy jó készüléket.

    Én három hete folyamat tekergetem az enyémet és mostanra - teljesen totál szubjektív módon, rettenetesen szép képe van - számomra - bár aki látta az mind azt mondta, hogy gyönyörű..

    Ami érdekes, hogy a G3 rettenet szereti lenyelni a fekete közeli részletet.

    Az új kedvenc teszt filmem: Az Usher ház bukása, első rész, kb első 10 perc, amikor az ügyész kiszáll a tesla taxiból és elé áll a kivilágítatlan háznak - na onnan vállik el a szar a májtól... Gyárilag az enyém nézhetetlen volt - hulladék, igazi DoVi fekete kénköves pokol. De lehet javítani. És a FOMO videójában szerepel ugyan ez a jelenet és ott elmondja, hogy azért a Samsung és a Sony bizony ott mutat dolgokat, szóval G3 tulajok - tekerni kell - vagy inkább kalibráltatni - van mit... :Y

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák