Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Gergely

    őstag

    Én is beszállnék akkor a kommentelők közé.
    Nyilván azt már a forum nagyrészre tudja én aztán teli tenyérrel beletenyereltem abba amibe bele lehet. Többet van a kocsi a szerelőnél mint nálam, és rengeteg meló van vele.
    De... és itt jön a de!
    Nem adnám el, mert nem tudnék helyette mit venni, ráadásul tudom hogy ami meglett csinálva az jó, és nem is lesz vele gond. Másodsorban pedig az új autók nekem nem jönnek be, számomra rossz a belső kialakítás, nem pakolható rendesen, és nincsen rendes motorja. (meg egy rendes fejegységet se tudsz belerakni a központi egység miatt)
    Oké hogy vettem egy 14 éves szart, viszont nem rohad, a motorja rendben van, a turbója húz, full extra, tempomat, ülésfütés, 10 hangszóró, digitklima és hatalmas csomagtér.
    Tesomnak Toyotája van, de akkor sem kéne ha ingyen adná valaki.
    Szóval jó hogy az öreg autókkal több gond van, és ahogy a példám mutatja bele lehet nyúlni jó mélyen a szarba, de egyszer kész lesz, és akkor viszont mindenért kárpótol. Városban, autópályán egyaránt 6,5-6,7 litert eszik, fenn tudom tartani, és jó vele utazni.
    Nyilván izlés és pénztárca kérdése minden, de a veki könnyen szerelhető, láncos a motorja.
    Én ha el is adnám, más autót nemigen vennék ebben az árkategóriában, mert passat lenne a következő, de az ilyen felszereltséggel közelít a másfél millához. És lehet arra ugyan annyit rá kéne költsek mint most a vekire.

Új hozzászólás Aktív témák