Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz TeeJay #111917 üzenetére

    "Ha Telekom fog XGSPON-t adni 1-2év múlva akkor szerinted a 4ig nem megy utána optikai hálózaton?"

    Ez nem több szimpla fikciónál. Nem valószínű, hogy a Telekom meg fogja ezt lépni, mert mint írtam, minimális rá a piaci igény.

    "fel akarta verni a vásárlási árat miközben Románoknál sem mindenhol van"

    Ha ez így lenne, akkor tényleg csak bedobta volna, minden tartalom nélkül. Mégis szerinted Budapesten XGSPON readyk a fejállomások. Most akkor mégse blöff volt? :))
    Továbbá 3 országban volt akkor jelen a Digi: Románia, Spanyolország, Magyarország. Megtörtént a 4iG általi felvásárlás, és azóta ezek közül 2 országban elérhető a 10 gbps: Spanyolországban és Romániában. Az részletkérdés, hogy nem a teljes hálózaton. Viszont ebből kikövetkeztethető, hogy ha maradt volna a román tulajdonos, akkor ha máshol nem is, Budapesten már elérhetőek lennének ezek a csomagok. Kicsit furcsa nekem, hogy szerinted ez egy jó dolog.

    "Az hogy minden hírt eltüntettek az miért is jelenti azt hogy soha nem lesz?"

    Egy szóval nem írtam, hogy soha. :U Egy cikkből indultunk ki, ami 2028-ig tárgyalja a fejlesztéseket. Úgy gondolom, hogy addig egészen biztosan nem lesz.

    "Havidíjat a többi nem emelt?"

    Romániában továbbra is 3100 forintnak megfelelő lej a gigabites csomag. Itthon meg feltornázták a Digi árait a Telekom áraihoz, és a következő években kéz a kézben fognak emelni (minimum) az inflációval. Ezzel a piaci verseny ki lett iktatva. Azt itthon nem tűrik.

    "Tudjuk mióta Mészáros kezébe került azóta minden sz@r és 5x drágább"

    Nem Mészáros kezébe került.
    Nekem a szolgáltatás minőségével nincs negatív tapasztalatom (azt mások írták). A problémám a drasztikus áremeléssel, és az innovatív fejlesztések hiányával van.

    Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

Új hozzászólás Aktív témák