Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz viktorhu #58045 üzenetére

    "Nem azt írta az NMHH, hogy már nem osztogatják a mérőberendezést, az egy egyszeri felmérés volt?": passz, nem követtem ennyire a témát.

    "Egyébként mit értesz kémdoboz alatt? Bridge módba lehet tetetni, és akkor sima "modemként" viselkedik.": amit nem én konfiguráltam, arról azt se hiszem el, amit kérdez. behoznak egy dobozt, amiben kínai szoftver van, amiről a neten keringő hírek szerint lehet tudni, hogy kémkedik. a dobozon van wifi antenna, azzal azt csinálnak, amit akarnak.

    szólok a központba, válaszolnak, hogy bridge módba tették. ebből csak abban lehetek biztos, hogy válaszoltak. hogy mit csináltak és mikor, az egy másik kérdés. majd a dobozban lehet esetleg olyan cucc, ami sebezhetőségeket keres. hiába dugom saját tűzfalra, ki tudja, mit tudnak vele művelni.

    azt kiemelném, hogy nem átlagos itthoni internetet szeretnék.

    "Mire fogsz váltani, ha váltasz?": nem tudom, upcnál lehet-e még idegen modemet regisztrálni, elvileg régebben lehetett. van itthon olyan modem, amiről tudom, hogy kevésbé kockázatos. vagy költözök saját szolgáltatási területre :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák