Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin s8

    senior tag

    Végére értem a második zacskó Cagliari Superoro-nak is (a második eresztésből). Az első kilóval együtt 3 kilónyi tapasztalatom lett vele. :D
    Az első (még tavalyi) zacskó etalon lefolyásokat produkált, és ízre is az a kávé volt, amit bármikor, bármi mellé oda tudtam volna tenni: maga az olasz csoki. :R
    A második és harmadik zacskó - kicsit sötétebbre pörkölve - küzdősebb volt, bár még mindig az engedelmes kávék közétartozó. Ízben kissé laposabb, kifejezetten hőérzékeny kávé. Kénytelen voltam minden alkalommal 90 fok alá hűteni a fejet. A végére kezdtem megúnni...

    Visszatértem a Pal&Yotz kávékhoz, mindjárt egy Indian Choco-val. Helyreállt a világbéke! :R :D

    [ Szerkesztve ]

    "Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."

Új hozzászólás Aktív témák