Új hozzászólás Aktív témák

  • Bullitz

    aktív tag

    válasz Viperator #29677 üzenetére

    !KACINAK

    Én múlt héten vettem meg az A6000-et használtan, zéró tapasztalattal, csak mert imádtam fotózni az U11-es HTC-mmel. Még aznap hardverapron írtam egy srácnak, aki hirdetett egy alig használt, és egy új KITOBIT, 16-50-est. Végül 29 helyett 25-ért kb. új állapotban megvettem tőle, állítom bármikor el tudnám adni ugyanennyiért.
    Pusztán azért vettem ezt, mert OSS-es, (ami neked (Kaci) videózásnál kifejezetten jól jönne), valamint ez a legolcsóbb Sony objektív, nem mellesleg 16-50 között tudsz játszani vele, még ha nem is a legjobb képet adja a határértékeken.. én már lőttem vele (számomra) nagyon szép képeket, és a videózás full HD-ban (mivel A6000 van) is elég szép, épp a hétvégén teszteltem családi összejövetelnél.

    Ahhoz, hogy kitaláld mit akarsz, nincsen egyszerűen konkurenciája a 16-50 kitobinak.. szerintem sokáig ezt sem fogod tudni kimaxolni, mert sokkal többet tud, mint amennyiért adják.

    Én előtte, és most is tudom, hogy tájfotózást/astrofotózást szeretnék, és ezek mellé majd természetesen egy portés obit, de mivel mindegyik 100 ezres tétel, ezért egyelőre beérem ezzel, mert a kitobiban rejlő lehetőségektől messze elmarad még a tudásom.

    Vegyél egy ilyet 25-ért, és kezdj el kattingtatni.. többet ér mint hogy 3 hónapig ülsz a pénzeden, és nem szerzel tapasztalatot.

    Ismétlem, ennyiért.. bármikor-bárhol el fogod tudni adni, hozzáteszem szerintem tök megéri megtartani, mert "bármikor-bármire" jó.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    HALA MADRID // 18' Auris HSD

Új hozzászólás Aktív témák