Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Srácok, azt kell hogy mondjam, bizonyított a kis autóm, megjártam vele a Balcsit oda-vissza. :D Ez nem kevesebb, mint 420 KM volt. Még 1x jövő héten vár rá 1 ilyen táv, ugyanis akkor megyek vissza a szülőkért. Nem volt semmi gondom az út során, így végre a sok városban történő szaladgálás után megvolt az első hosszabb útja is.

    Fogyasztásban sem lehet rá panaszom, ugyanis tele tankkal indultam neki az útnak és csak kicsit több, mint a fele fogyott el. 1.6-os motor révén a tempóra sem lehetett panasz, olajat most az út előtt kellett neki adni, mert az 5W40-et szépen elcsipegette. A szerelő azt javasolta, hogy inkább 10W40-et pakoljak bele, az valszeg tovább fogja majd bírni.

    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a 3 és fél óra vezetés 1 huzamban kicsit adott a hátamnak. Egyébként nem pályáztam, mert 30 km + lett volna, illetve az ilyen autók szerintem nem pályára valók. Fölöslegesen nem erőltetem, ha nem muszáj. Így a 90-100-at 5-ösben lazán lehetett tartani (kivéve a szarabb szakaszokon) és a motor sem pörgött 2-2,5-nél többet.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák