Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Declare #68845 üzenetére

    Én is hasonló véleményen vagyok, emiatt is lennék nagyon kíváncsi, hogy az említett két példában mi Volt a háttér, illetve pontosan mi történt, mindig szeretek tanulni, mások tapasztalatát új ismeretek megszerzésére hasznosítani.

    Alapvetöen azért azt el tudom képzelni, hogy a legtöbb család kasszája nem feltétlen teszi lehetövé, hogyy bármikor elörántsanak a kalapból egy turbócsere árát ( most a miértjét ne firtassuk, mert abból egy hatalmas offtopic veszekedés lenne :DDD ), ergo nyilván sok mindenki tart töle, akárcsak a kettöstömegütöl például.

    A dízelnél - már megtanultuk -, hogy azért nincs para, mert az úgyis kevesebbet eszik, és az üzemanyag-ár különbségböl majd úgyis futja turbócserére ( is ). :D

    Autócsere in Progress, hírdetem a hullaszállítót, de csak olyanok írtak eddig, akiknek Matchboxra van pénzük, a január nem feltétlen a használtautópiac fesztiválszezonja sajnos... :)

    Az utód meglelése sem sétagalopp, 3.2-böl sem kelleti magát olyan sok a piacon, illetve ritkán jön olyan kombinációjú variáns, amit keresek ( ezüst vagy fekete szín-kéziváltó-börbelsö-xenon, jó állapot ).

    Illetve most van egy, ami majdnem tökéletes, picit vastagon fogott a tulaj ceruzája, egyelöre a megfelelö hangnemet alakítom ki, hogy aztán ajánlatot tegyek... :)

Új hozzászólás Aktív témák