Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz AMD Power #73173 üzenetére

    Szerintem ez abszolut nem jo hozzaallas, hogy hany % az ara....lemosni hany %-ig ertelmes egy autot? :)

    Az a lenyeg, hogy kinek mi az igenye, mire van szüksege. Tudok itt a forumrol olyat is, aki vett egy e60 BMW t, de nem talalt pont olyat, amit szeretett volna, ezert keresett egyet, ami motorikusan olyan volt, amilyet szeretett volna, allapota olyan, amilyet szeretett volna. Ezutan raköltött nem keves összeget, hogy beepitette a komfort üleseket az alap ülesek helyere, megszüntetett minden zörgest a belterben es kicsereltetett mindent, amire az rafert (nem aminek logott a bele es muszaj volt).

    Most van egy olyan autoja, ami maximalisan az, amit elkepzelt, megvette X összegert, raköltötte az ár 40% at biztos es most hosszu evekig van egy olyan autoja, amilyet szeretett volna es elegedett vele.

    Ezert vannak a lefingott, logobelü hasznalt autok, mert "mar ennyit nem erdemes ra költeni".

    (ezt most nem neked cimzem elsö sorban, mert tudom, hogy te is normalisan karbantartod az autod, csak ez az "ertelmetlen ennyit költeni egy ilyen ertekü autora" dologgal kapcsolatban ez a velemenyem :))

    Persze etem en, Petyyyyy is tök hülye, minek költ 100 ezret a hövedö üvegezesre, ha % osan nem adja ki a dolog, inkabb süljön meg nyaron az autoban es egesse vörösre a nyakat a nap egy balcsi tura alatt, igy lenne ertelmes :D

Új hozzászólás Aktív témák