Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Cassidey #63081 üzenetére

    Én pont ezért vagyok az alap, összetett gyakorlatok mellett. Vízszintes-függőleges nyomás és húzás, törzs előre és hátra hajlítása, guggolás azt csá. Pár gyakorlattal arányosan, szimmetrikusan le lehet edzeni mindent, az alap erőt meg izomtömeget úgy is ezektől szerzi meg az ember, nem a beforgatós bicepsztől. Még svarci papa is ezt mondja. :)

    (#63093) N.Ferry
    Nem csinálok 3 félét, csak a torna erőgyakorlatokat, illetve nyár végéig van még úszó bérletem, bár ezt rendszeresíteni akarom, mert fasza. Otthon edzek, nem vesz el sok időt az edzés, felrakom a gyűrűt és kész, már lehet is nyomni akkor és addig, ameddig akarom. Nem is kell három sportot csinálni, hülyeség lenne, még a kettő is sok. Tudom, mert volt egy évem, amikor még versenyző úszó voltam, de már elkezdtem röplabdázni is, hajnalban kezdtem az uszodában, délután meg folytattam a tornateremben, kb életem nem volt. Viszont egy-két elemet át lehet venni más sportokból is, hogy a hiányzó dolgokat is lefedje vele az ember. Én mondtam 2 gyakorlatot arra, ami a legproblémásabb a gyúrósoknál, mert nem foglalkozik vele senki addig, amíg nem muszáj.

    (#63098) BÁ Nutrition
    De feltűnt. Életemben nem láttam olyan embert, aki a saját súlyának 1,5-szeresénél többel dolgozna a felsőtest alapgyakorlataiban, illetve 2-szeresénél többel a láb gyakorlatokban. Mármint nem koxost. Persze, akadhat egy-kettő kivétel, de ők az egész életüket a sportba ölik. De kérdem én, minek ennél több?

    (#63114) Xantor
    Ez jó kis írás, tényleg így van.

Új hozzászólás Aktív témák