PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ma délben megnyugodtam, hogy kezdek elérni egy vállalható szintet, mivel ebből a Honduras El Izote farm SHG kapucziner kávéból sikerült kihozni a leírt fahéjas, csokis ízvilágot, kb 5-6 próbálkozás után. Már az utóbbi 1-2 is jó volt, de a fahéj valahogy nem került elő.
TuningGC, IMS kosár, 17.0 g, 97 fokos pid, 8-as Graef (CM81) őrlő állás, 9bar -> 25sec => 35g
(DM desztvíz, 0.3 - 0.9)
kép nincs, eskü szép is voltennyi pihentetés kellett neki, most járt le a két hét kb, köszi a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest