Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz hadam98 #5609 üzenetére

    Sajnos ez van, én is vettem egy GRAEF CM 702-t, bár sajnáltam rá nagyon a pénzt, de állítólag ez a minimum. Ég és föld egy frissen darált AlzaCafé ezzel meg a bolti előre őrölt fűrészpor. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor nekem az Omnia Barista Arabica, ami legjobban bejött az előre őröltből, de nem kóstoltam végig a teljes választékot. Próbáltam még DavidOff, Segafredo, Tschibo, talán Amoroy, és még egy pár másik márkát is őröltből, de nem jók.

    Egyébként én nem értem ezt az egészet. Mármint néha elmegyek benzinkútra, kocsmába, kávézóba, fagyizóba, étterembe, és iszok egy feketét, de sehol nem kapni azt a szintű kávét, amit itthon egy olcsó karos géppel lefőzök. Egyedül helyben pörköltet ittam jobbat Tokajban. Jó persze, biztos azért léteznek a fenti helyek, mert valahol össze kell jönni társalogni, meg minden, de valahogy az ember többet várna. Mondjuk kaják terén is kb. ugyanígy vagyok, ritka az olyan hely, ahol jobban főznek, mint mi itthon, és messze nem vagyunk mesterszakácsok. Azt hiszem talán mindkét esetben az alapanyag lehet a döntő, és nem a gép vagy személyzet.

Új hozzászólás Aktív témák