Új hozzászólás Aktív témák

  • gzbotii

    veterán

    Ma reggel értünk haza a 4 napos BP-Szarajevó-Mosta-Adriai tenger-Kravica vízesés-Split-BP kiruccról. Végül haver A7-esével mentünk, 2.8 V6 FSI, Tiptronic váltóval. Paglógázra kellemes dörmög, előzni is lehet vele azért. Persze gondolom ebben is van már valamilyen difuzor, de ettől még 👍.
    Első este Szarajevóig sietős volt, üres pályán 160-180 ahol csak lehetett, 13.5 átlagfogyival értünk oda. Az út végére, 1.900km átlaga 10.5 lett.

    Google Maps meg azért elvitt Crveni Grm mellett, egy olyan határátkelőhöz, ami le volt zárva. Ott álltunk egy sorompánál, ami egy útkereszteződésben van, sorompó túloldala Horvátország, mi meg mehettünk vissza délnek (mondjuk, ha nagyon akartuk volna, fizikai akadálya nem lett volna az átjutásnak). 4 kilométerrel délebbre volt egy másik határátkelő, ami nem volt nyitva a nemzetközi forgalom számára, de ezt persze csak a horvát oldalon közölték, így mehettünk még 17km az A1-és autópályán lévő átkelőre.

    Ja, meg a horvát pályát heroinárban mérik, nem szégyenlősek. Cserébe nagyon jó minőségű, Splittől Zágrábig gyakorlatilag fél órák teltek el, úgy, hogy senki mással nem találkoztunk aki északi irányba közlekedett volna.
    Boszniai Neumban meg 36€ ilyen szállás ajándék kategória: [link]

    [ Szerkesztve ]

    When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

Új hozzászólás Aktív témák