Új hozzászólás Aktív témák

  • picur10

    aktív tag

    válasz HookR #11648 üzenetére

    Külső ODD eszembe sem jutott. Mikor utoljára néztem ezeket, még igencsak többszöröse volt egy belső író árának. Így valóban több ház közül szemezgethetek.
    Tetszenek amiket ajánlottál (ahogy nézem az ISK 100 már nem kapható). Közben belefutottam olyanba is amely a monitor hátára szerelhető, meg a Gigabyte MIB szériába. Nagy jó ötlet, nekem az is megfelelne.
    A kívánalmak elég prózai okra vezethetőek vissza: nem igazán fér el nagyobb. A íróasztal alá nem tudom tenni, bal oldalon a radiátor van, jobbra vannak a fiókok, tehát balra kell húzodnom, ha a monitort szemből akarom nézni, jobb oldalt pedig a mindig kíváncsi gyerekeim. :D
    A nettop szépen befért a monitor alá bal oldalt. Viszont a monitor háta mögött még lenne ennyi hely, vagy a MIB is okés lehet. Bár ahogy most megnéztem nem túl stabil a monitor, nem tudom mit szólna a plusz súlyhoz (egy öreg Viewsonic Vx912-est nyúzok).

    De miért kell egyszerre 30-35 fület és/vagy 3-4 flashes játékot megnyitni? :) Ezt nem teljesen értem.
    Ez az egyetlen rossz szokásom, becs szó. Ok, meg néha füllentek, de tényleg ennyi. :)
    Hülye torrent oldalak megkötése, hogy min. havonta be kell nézni az oldalra. Érthetetlen számomra, miért nem a forgalom számít, de ez van. Volt már ahonnan emiatt kivágtak, nem szeretnék máshol is így járni. Mivel ezeket nem akarom fejben tartani, ezek mindig nyitva vannak. Rögtön 10 tab. 2-3 fórum, pár cikk, az asszony pár cikke, freemail, időjárás jelentés, és a már említett játékok. Valószínűleg össze vannak gányolva, mert rendszeresen belassul majd megdöglik tőle flash. Jellemzően két játék 3 tabon. Tipikusan kattintasz, majd 10 perc múlva újra (dinorpg és sf) emiatt folyamatosan nyitva mind. :U

Új hozzászólás Aktív témák