Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz aelod #184126 üzenetére

    Csinálok evezéseket / fűrészeléseket is, de ez már az edzés boldogabb és könnyebb része nálam, így nem is szokott problémát okozni. A húzódzkodásokat magamhoz képest sok extra súllyal csinálom, az evezést, fűrészelést viszont viszonylag alacsony intenzitásra lövöm be.

    Tolódzkodásnál meg a legutóbbi push edzésen azzal kísérleteztem, hogy variációkat csináltam, és figyeltem a különféle tolódzkodások hatásait, melyik hol és mennyire terhel; ami azt illeti, nagyon érdekes volt. Szerintem sokan azért nem tolódzkodnak, mert valami olyan változatát próbálták csak, ami éppen nem jött be nekik, holott simán választhatnának egy másfélét is, csak már elment a kedv, és tán nincs is meg bennük a kísérletező szellem.

    Ha például a könyök a gyenge láncszem, ajánlott a testhez közel tartani, és hátsó irányba küldeni, amennyire csak lehet, ha meg a váll, érdemes kicsit oldalra elvinni a könyököt, és egy kis bedőléssel több mellizmot tenni a gyaksziba -és persze az se mindegy, hogy az extra súly a test előtt, alatt, vagy mögött van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák