Új hozzászólás Aktív témák

  • mézespálinka

    senior tag

    válasz qvik27 #130519 üzenetére

    Nekem nem sikerült megbarátkozni vele (dupla, 16-20g, 151c major, profitec gép, kevert víz, 9b, k6, kevert/csapvíz). Egyszerűen mindig volt hőmérsélkettől függetlenül egy kesernyés íz a háttérben, ami -bár nem volt erős - arra elég volt, hogy elrontsa az élményt (élmény = megtalálni a zacsin említett ízjegyeket).

    Más, ha vége az Avx vs All témának és felmerült az érvek ütköztetése:
    Olvasgatok és gondolkodom a wdt eszközről. A tömörítés során a levevgő távozik a kávészemek közül. Van is (az interneten) vélemény, miszerint nem lehet túl/alultömöríteni: vagy az összes levegő kiszorult (és jó a tömörítés) vagy nem (és nem jó). ha ezt az elméletet elfogadom, mi értelme a wdt toolnak? (hiába van rög, ha megfelelően tömörítem egy homogén pogácsát kapok, ami csak összepréselt kávészemekből áll). Vagy nem? Nektek mi a véleményetek?

Új hozzászólás Aktív témák