Új hozzászólás Aktív témák

  • sisi22

    tag

    válasz májkimiki #83987 üzenetére

    Mondd el nekünk, hogy milyen hardvered van pontosan és mire szeretnéd használni. Tanulmányaid okán kell a Linux-al ismerkedned vagy egyéni döntés, mert érdekel.

    Eljutottam abba a stadiumba, hogy onkenteskent probalok segiteni, es most nagyon egyedi dolgokat probalok megmenteni. Tegnap pl. hozzam vagtak egy kis fekete zsebkonyvet, hogy talan egy hordozhato mp3 lejatszo, erre kiderult, hogy egy regi kulso DVDRW, aminek meg tipusa sincs, nem tudni, hogy milyen power kell neki, van, aki szerint nem kell neki, eleg egy usb kabel es laptoprol megkapja, ami neki kell. Amikor kinyitottam, volt benne egy igazi, eredeti win xp office telepito hologramos cd, ugyhogy most ezzel is gazdagabb vagyok. ;)

    A kerdesedre a rovid valasz az elso mondat, hirtelen kell majd kitalalni, hogy mit mire es hogyan es miert.
    Regi emlekeimbol jott, hogy a knoppix es puppy es ?ubuntu-k jok tesztelesre, cd-rol telepites nelkul lehet probalni a gepet vagy hwt is nezegetni, a linux tipusok (nagyon kene valami jo szo a disztrib helyett) kozotti eligazodast meg nem ertem, bar tobbek szerint egyszeru, van a debian alapu es van a tobbi. ;)

    Valamint jo lenne megerteni az otfele kiadastipust is, mi az oka/ertelme/hattere.

    Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.

Új hozzászólás Aktív témák