Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz Gtaati #18687 üzenetére

    Lehet, hogy kiejtés és háttérzaj is befolyásolja, nem tudom. Én és a párom is a Sony LCD-nél használtuk a hangkeresési funkciót. Az LG-nél nem, mert nem olyan okos, vagy rosszabb a mikrofon, lassabb passz:) A Sony egyetlen előnye ez volt :DDD ott feltűnően jól működött - meg is lepődtünk - még youtube alatt is, amikor szólt a zene közben. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, és volt összehasonlítási alapom, így egyértelműen tudom állítani, hogy a Sonyé jó volt, és hozzá képest az LG-ét fapadosnak éreztem.

    De TV-t nem választanék a hangkeresési funkció illetve appok és stb alapján, Legyen jó a képe, és gyors és bugmentes az OS-e. Ennyike:) De kinek a pap, kinek a ... szubjektív dolog.

    Számomra az LG WEBOS-e megfelel (a b7-é korrekt volt), de nem szórnám tele appal. Az andridra rámegy minden, de szerintem belassítja. Ha valaki mindeféle kütyüt szeretne vegyen mellé egy INTEL NUC-t oszt minden megoldva. Hülyék lennének a gyártók mindent impelemntálni a TV-be, még a végén bezárhatnának. nagyobb LAN is azért nincs bennük, meg DTS meg analóg (azért kimondottan ideges vagyok, mert kellet vennem egy otpikai bizbasz átalakítót a 2.1-hez:) vagy cserélhettem volna erősítőt...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák