Új hozzászólás Aktív témák

  • Rokuloku

    újonc

    Sziasztok!

    Bevezették hozzánk az FTTH 1000-es Digit és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
    Milyen kiépítést vállalnak és nagyságrendileg mennyiért? A mostani szolgáltató nem volt hajlandó semmit vállalni, elhúzták egy asztalig a routert és a többit oldjam meg... Ha a Digi is ennyit tesz, akkor jó a mostani is.
    A házban van egy pincei és egy földszinti rész. A legideálisabb az lenne, ha a pincei és a földszinti részen is lenne 1-1 vezetékes + wifiképes router, ez a faltól nagyjából 15-20 méter kábelezést jelent a pincei pontig és további nagyjából 10 méter kábelezést a földszinti pontig és 2 egységet, egyet lentre, egyet fentre.
    Alternatív megoldás, ha csak az egyik helyre kábeleznek és a másik helyre kerül egy repeater, de jobban örülnék, ha mindkét szinten kábel lenne.
    Sajnos egyáltalán nem értek hozzá, hogy milyen kábel kell ehhez az 1000-es nethez házon belül, hülye vagyok a technológiához, ha sima UTP kábel+csatlakozó kell, akkor az van is húzva.
    A másik kérdésem, hogy akinek ugyan ilyen netje van az mit tapasztal, mennyire stabil, megbízható, mennyire tartja az ígért sebességet, illetve milyen a ping, mennyire használható online gamingre?

    Ez itt off kérdés, de felteszem szerintem. Ha tévét is rendelünk annak hogy van a kiépítési díja, illetve a net sávszélességét használja, a routerre van rákötve? Ugyan ez a kérdés a telefonra.

    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget és elnézést a nagyon amatőr kérdésekért!

Új hozzászólás Aktív témák