Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Dinter #165207 üzenetére

    Ha fehérjeport teszel rá aminek szereted az ízesítését, már nyert ügyed van?
    egyébként (miután nekem az 50g zsír elérése nehéz, de lemtről, s igyekszem jó profilú zsírokat enni) lenmaggal vagy mogyoróvajjal (100%os) szoktam feldobni, fahéjjal, kevés sóval... ha tömegelek (zab akkor gyakoribb) akkor viszont végtelen lehetőség van, gyümölcsök, Kókuszreszelék pl.
    s eleve 3 féle képp készítem a zabot, van a gyors kell valami módszer, amikor kevés vízzel megy a mikróba, van a ráérősebb amikor lábasban rednesen megfőzöm s van a ráérős áztatott zab (pl 50g zab 2dl mentes mandulatej, chia mag, fehérjepor egy tárolóba összekeverve s megy a hűtőbe 1 napot ázni - másnap ha makróba belefér megy a tetejére áfonya/eper).

    vacsorára: tonhal saláta? Van aldiban pl saját tonhal egész olcsó, arra figyelj h natúr vízben tároltat vegyél. Salátára mehet só, bors, szójaszósz/tamarin, citrom, egyéb zöldfűszerek, nekem mindig bevált :)

    #165205 én a helyedben lemennék a kívánt testzsír%-ra, már nem lehet messze a cél, pár % gondolom, s utána tisztán tömegelnék - így sose lenne rajtad felesleges zsír, amit te annak érzel. Persze így lehet kicsit lassabban lesz meg az adott izomtömeg, de ésszel csinálva nem sokkal, plusz ezt tudtot sokkal egészségesebben is tolni így - nomeg nem elfelejtve, h ha jól csinálod, s életmódod része lesz (s nem vagy versenyző pl, ami más kérdés) akkor ezt így életen át tudod tartani s tudsz izmosodni, a nélkül h doétáznod kellene már bármikor is.
    a rendesen edzeni hsz-t nem tudom hova tenni, lévén rendesen kell edzeni diétán is :)

Új hozzászólás Aktív témák