Új hozzászólás Aktív témák

  • pető bá'

    őstag

    kis iránymutatást kérnék, merre érdemes tovább kóstolgatnom:
    a kapucziner kínálatából vásároltam az elmúlt fél évben, blendeket (velencei, riói varázs, palermo, italian) és single origin-t (kenya, etióp Sidamo, kiamania, Honduras El Izote, Myanmar) és most leadtam az utolsó rendelésemet náluk: Nicaragua Los Pedernales + Sidamo és egy riói varázs.

    Különösebb koncepcióm nem volt, próbáltam nagyjából mindenfélét kipróbálni ilyen 10k/kg alatt, és közben ismerkedni a GC-vel, kávé készítéssel. Nem azért rendelnék máshonnan mert bármi bajom lenne velük, csak kipróbálnék más pörkölőt is :) Umami Coffee-tól sikerült még etióp és honduras-t próbálni, ezeket kóstoltam kávézóban is, nagyjából sikerült reprodukálni itthon.

    Amit szeretnék - világosabb pörköléssel próbálkozni, gyümölcsösebb ízvilágot kóstolni és hasonló árszinten maradni; de mindig rendelnék valami klasszikusabb csokis ízvilágú kávét is rendelni lehetőleg egy helyről :) Graef CM81 marad továbbra is.

    Pacificaffe?

Új hozzászólás Aktív témák