Új hozzászólás Aktív témák

  • justgiveup

    tag

    Sziasztok!
    Bedobnék egy ötletet, kíváncsi vagyok lenne-e rá igény vagy csak magányosan szenvedek ezzel a problémával. :)
    Szeretnék kipróbálni minél többféle kávét, több pörkölőtől. Viszont nem feltétlen szeretnék mindegyikből negyed kilót sem, hanem elég lenne pár cuppingra való, mondjuk 50 gramm. Szóval vagy az a vége, hogy kevés félét tudok rendelni vagy az, hogy egy részük megmarad és én mindkettőt szeretném megúszni, ha lehetséges :D
    Ezért gondoltam, hogy ha néhányan össze tudnánk állni (szerintem akár már 4-5 résztvevővel is működhetne), akkor közösen kiválaszthatnánk pörkölőket és 4-5-6 tételt is tudnánk akár tőlük rendelni. Aztán, ha valami megtetszik abból már nyilván lehet egy nagyobb kiszerelést rendelni és belőni a recepteket.
    Én ezzel boldog tudnék lenni és a külföldi nagyobb pk sem egy embert terhelne (nyilván még esetleg országon belül szét kell dobnunk, akár személyesen, akár postán).
    Ennek a logisztikáját be is vállalnám és nem szeretnék belőle meggazdagodni, szóval nyilván beszerzési áron és a plusz logisztikai költségeken tovább tudnám adni. :DD
    Egyelőre igényfelmérés jelleggel érdeklődöm izgat-e valakit az ötlet, mert ha vagyunk elegen akkor létrehozok egy közös platformot az egyeztetéshez.
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák