Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti...(16v)

    tag

    válasz WarLock07222 #109783 üzenetére

    Nem pont neked szánom, de a te hsz-ről jutott eszembe: szerintem túl van lihegve ez a pangó őrlemény meg a gyárilag zéró retenciós őrlő kérdés.
    Évek óta Mazzereket használok, otthon egy Kony E-t, melóhelyen egy Mini E-t, a nyaralóban meg bátyám pofozós Minijét. A saját két őrlőmnél a szükséges vízpermet mellett 2-3 ráindítással és garatsöpréssel +/- 0,1 grammon belül van a bemenő és kimenő közti különbség. A Mini E-ben mondjuk segít a garatszűkítő, de ez párezres tétel volt, inkább egy ilyen legyártatása, mint egy másik őrlő vétele, ami kevésbé masszív, netán full műanyag...
    ..és a végén kiderül, hogy csak a nevében zéró.
    A pofozós Mini már nehezebb eset, de frissek az élményeim, és megfelelő söprögetés és ráindítás mellett szintén minimális, pár tized grammon belüli eltérés tartható.
    Szóval szerintem olyas valamit próbálnak megoldani, ami már rég az asztalon hever. Ez nem kritika vagy okoskodás, csupán azok számára írtam, akik esetleg őrlővásárlás előtt állnak, és meg vannak lőve a széles kínálat láttán, hogy nagyon jól együtt lehet élni ezekkel az örökkévalóságnak épített öreg vasakkal is.

Új hozzászólás Aktív témák