Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz tibee77 #40989 üzenetére

    Ha valamit nem tart karban az ember, normalisan, annak jo esellyel kesöbb issza meg a levet. Jelen esetben ha nem lesz szerencsed, a fillereskedö elözö tulaj spuursagat fogod Te megszivni, ha cserelni kell valami alkatreszt, mert nem ugy hasznaltak/tartottak karban, ahogy illik. Ez egy dizeles kocsinal hatvanyozott problema.

    En soha nem fillereskedtem a karbantartason. 15k az olaj amit beleteszek, holott lehetne ugyan ez 4 ezer is, a szerelöm is az altala legjobbnak velt dolgokat teszi bele, holott az is lehetne kevesebb, söt lehet, hogy talalhatnek egy olcsobb szerelöt is, de azt tudom, hogy a mostanim egyreszt draganak nem mondhato (max nem a legolcsobb), cserebe viszont amit javitanak/cserelnek, azt lelkiismeretesen es normalisan megcsinaljak es nem utolso sorban komoly összegben mernek fogadni, hogy nem vernek at.

    En is Mo-on szervizeltetem a kocsit, idöpontra viszem es akkor nincs gond.

    Fillereskedni lehet persze, csak egyszer pukkanjon el valami az osztark autopalyan, aztan ha semmi mast nem fizetsz csak a trailert, akkor a spursagon megsporolt x euro 2x fizted ki es akkor egy osztrak szerelö mégg ra sem nezett.

    De ez csak az en hozzaallasom, velemenyem, mindenki ugy es arra költ persze, amire jol esik :K

Új hozzászólás Aktív témák