Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz laskr99 #165839 üzenetére

    Kaját rendelni drágább, cserébe tele van cukorral, liszttel, olajjal. Ezeket mind kerülni kell diétán, ugye.

    amúgy diéta témához mindenkinek: sok diéta van, de esetedben csak az működik, amit be tudsz tartani s be is tartasz. Konzekvensen, ameddig célod el nem éred. S utána se a bigmacre váltasz vissza, hanem teljes értékű, normális kajára lehetőleg.
    azt kell megtalálni, neked melyik válik be, 500 kalóriás deficit eléréséhez.
    ami mindegyikben alap kell legyem, az a 1.5-2.5g/testsúlykg fehérje, s MINIMUM 0.5g/tskg zsír.
    az, hogy ezen felül valaki magasabb ch-s irányba megyek (alacsony glikémiás indexxel lehetőleg, lassú ch, nem cukor és társai, gyümölcsökből max bogyósok pl) vagy magas zsír (keto, ezt is rohadt könnyű szarul csinálni, s első 3 hét átállás pokol) vagy egy balanszolt ch zsír, az mindegy. Lehet időszakos böjttel pl reggelit kihagyni, akár omad mód napi 1x enni (ez keton egyszerübb a leptin ghrelin értékek miatt), vagy 5-6 kis adagot, tök mindegy, mindegyik tud működni. Az a lényeg hogy olyat válassz, ami neked tetszik s tudod tartani s nem éled megkötésnek.
    de azért cukros szarokat, tejet, olajat kerüljétek könyörgöm mert csak magatokat lövitek tökön. Zsír lehet, de ne üres zsír azaz olaj... lenmag, kendermag, diófélék, mogyoróvaj, tahini, bármi ami nem 100% préselt zsír...
    nameg ha az egészség fontos, akkor azért igyekezzünk már zöldségeket is tolni, spenót, zöld levelesek, keresztesviráguakat, áfonyát tessék napi szinten fogyasztani, tele van vitaminnal, laktat, alacsony ch.

    na most jól belekóstoltam minden téma felületébe, de kicsit kiakasztott pár hsz :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák