Új hozzászólás Aktív témák

  • roBEEsz

    csendes tag

    Halihó!

    Még igencsak zöldfülűnek tartom magam az otthoni pressozásban, de arra hamar rájöttem, hogy a kávé frissessége egészen új szintre emeli az élményt.. Ennek a felismerésnek köszönhetően az egyszeri 1 kg-os rendelést felváltotta a 4x250g, főként sötétebb pörkölés vásárlása (P&Y CM, Warda alap szortiment)

    Az első zacsi általában szupersztár, bármiféle probléma nélkül..és különösebb probléma még talán a másodikkal sem volt.. Viszont mire eltelt bő 3 hét és megnyitottam a bontatlan harmadik zacsit, már nem ugyanaz a látvány fogadott a nakeden és ízben is éreztem, hogy valamivel halványabb.. a negyedik zacsi ma kerül kinyitásra..

    Ezt a szériát úgy tároltam, hogy nyitás után egy + zacsiba tettem őket és mindkettőből kinyomkodtam a levegőt + hűvös spejz..

    Jelenleg abba gondolkodok, ha holnap megérkezik a friss szállítmány, hogy kettő mindjárt ahogy van megy a fagyóba, vagy esetleg egy plusz zacsival kiegészítve.

    Azt hallottam, hogy a fagyasztásnak is lehet némi hátulütője.. Erről tudtok valamit? Nem gáz ha nyitogatva van a fagyasztó? Várnom kell míg kiolvadnak a babok? Ha nem így, akkor hogyan kéne tárolnom?

    Kösz-kösz

Új hozzászólás Aktív témák