-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Milyen darálód van? Lehet hülye vagyok, de amikor az Ascasoval életlen késekkel próbáltam kávét készíteni én is a py yirgát/sidamot 93 fokkal forráztam le kb. Volt amikor nagyon jó lett de legtöbbször gyenge volt, 90 alatt meg nagyon pancs vot. Késcsere után 87-88fokra le tudtam menni és tudtam hozni kb mindig a szintet. Most a fiorenzatoval is ugyanúgy 87-88 fokon megy de megint csak jobb lett az íz. De lehet inkább az az oka hogy lassan belejövök nem tudom. Csak nagyon ismerős volt a problémád azért írtam le. De az i lehet hogy nem az ízlésed a sidamo (nekem az egyik kedvenc a yirga után)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen