Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz jjeahh #207660 üzenetére

    Ez addig helytálló, amíg max ketten akartok menni valahova csomagok nélkül. Ha már csomagokat is vinnétek, akkor jön a kérdés, hogy mi menjen alulra, a bringa vagy a csomagok. Én is azért szerettem volna "nagy" kombit, hogy beférjen a bringa ledöntött ülésekkel, de ez csak akkor opció, ha egyedül viszem valahova a környékre. Ha már többen megyünk bringázni vagy a családdal megyek, akkor 5 perc felrakni az összeszerelt tetőcsomit, további 5 perc rárakni 3 bringát és kész. Fogyasztásról annyit, hogy a turbós benzinmotor 0,8-1 l-rel eszik többet autópályán 130-nál, ez azt jelenti, hogy 1000 km-en 3 bringásnál 1600 Ft a többletköltség az utazásban. A többezer eurós bringásnak belefér. ;)
    A magasságkorlátozásra kell figyelni, ahova általában nem a bringás túra során megyünk (parkolóházak, McDrive). Meg nyilván nem olyan jó a tetőre pakolni, de ez is autó függő.
    A vonóhorgos kényelmesebb megoldás, de összességében drágább (főleg ha nincs horog), illetve nagyobb az esély, hogy beléd csúsznak hátulról, minthogy lekaszáld a bringát a tetőn. Meg Átlag Jóskát is megnézem, ahogy tolat az 1 m-es túlnyúlással, miközben a parkradar sikít, hogy valami ott van 20 centire. :)

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák