Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz Stauffenberg #96753 üzenetére

    Ebben lehet valami, de igazából korábban sosem figyeltem fel rá, mert nem érdekelt, de tényleg sok tesztben a videós rész max. egy oldal, de inkább csak egy fejezet, ahol a nyers technikai paramétereket sorolják fel. Jobb esetben kicsit kontextusba helyezve, rosszabb esetben meg csak valami lényegtelen körítéssel és egy mintavideóval.
    Ez engem nem zavar, mert nem videózok, de mivel a videó egyre jelentősebb felhasználási terület (a mai fényképezőgépek inkább tekinthetők egy fényképező- videokamera hibridnek, mintsem csak fényképezőgépnek, a klasszikus értelemben), így jogos elvárás, hogy egy szakmai tesztben legyen rendesen kifejtve, lehetőleg olyan által, aki ért is hozzá, nem csak bemásolja a termékleírás adott részét.
    Ez a Chris Niccolls (ha a megfelelő emberre gondolok), akkor sosem volt igazán szimpatikus valahogy, plusz néha vannak "érdekes" gondolatai, megállapításai, de tény, hogy a jobbak közé tartozik.

    Mercutio_: én ugyanígy jártam anno a Nikon D80 vs. GX1 kapcsán. A körömnyi 4/3-os szenzor mindenben leiskolázta (nem is kicsit) az APSC "nagytesót". Ennyit tett akkor 6 év fejlődés. Manapság azért lassult az iram, és nem csak az m4/3 világában, így talán ilyen nagy különbségek már nincsenek.

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák