Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Pttypang #76011 üzenetére

    Coltból 1.5öt vennék, de a belseje... véleményes, rozsdával közepesen jóban van. Fiestát skippelném, az 1,25/ 1.3as motor elég gyenge, az 1.4 nem nagy szám, és nem egy masszív/nagyon megbízható autó - esetleg az egyterűs tesóját venném; ha mindenképp fordot akarnék, a fusion legalább nem koppan le minden kis úthibán/hullámon. Mindkettő ülése inkább rövidtávra való, én szenvedtem bennük hosszabb úton, de pl pároméban tök jók az ülések (közepes felszereltségtől) bármeddig még fájós hátúaknak is.

    Clio Campust keresnék, vagy 2004-2006 közöttit; én 1.4est, de az 1.2 is elmegy 1-2 fővel. De ennyiért már alapabban felszerelt hármasok is vannak, ami kicsit nagyobb és kellemesebb autó.

    Mi 2 éve 1mFt-ért kerestünk kisautót, és még ott is siralmas volt a kínálat, úgyhogy kitartás fog kelleni hozzá (kb a PuntoII és ClioII amikből ez alatt is akad normálisabb). Ha meg második autónak olcsóért, akkor a TPCA valamelyik tagja is érdekes lehet.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák