Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz SchumiBácsi #128808 üzenetére

    Én anno ~15 évesen vettem egy gépet otthonra 50-60kg-ig volt súly. Minden "gyakorlatot" amit lehetett rajta végezni azt egy fél éven- 1 éven belül elértem, hogy max súllyal toljam utána mentem kondiba. Mellem volt egyedül gyenge, mert azt nem tudtam rendesen edzeni rajta, fekpad része pedig nem volt.

    TSM? Edzésről jelenlegi helyzetjelentés: Melledzésnél a munkasúly halad szépen felfelé. Válledzést nem tudok ezen módszer szerint edzeni, egyszerűen nem melegszik; durran és csak iszonyat mód fáj az egész. Hát is fejlődött mérhetően, Lábnál meg sose edzettem testsúlynál nagyobb súllyal és nem is fogok így ott se erőltetem ezt a dolgot. Testsúly nem változott, sőt még fogytam is, de azt a melegnek tudom be, illetve a munkabeosztásomnak.

    btw záróul: ma kacagtam egy jót egy koxos srác a termünkből rakott ki egy before after képet magáról fészen, "a kemény és kitartó munka meghozza a gyümölcsét" vagy valami hasonló. Tipikusan annak a magnak a tagja aki ha kiürül eltűnik fél évre és visszajön 60 kilósan, de ő kitartó :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák