Új hozzászólás Aktív témák

  • Dantenero72

    aktív tag

    válasz kicsiogre #135212 üzenetére

    Mert a csirkemellet nem nyomják tele adalékanyagokkal? Itt arrol beszélhetünk hogy a csirkemell 60% valós hús míg a csirkemell felvágottba 40%. (100-100g) Az az 40g vs 60g valós hús,és az árrés a kettő közt is hasonlóan 20%(240-200Ft/100g). Akkor oké kicsit drágábban kicsivel több hús de azt még megsütöd stb így a fehérje tartalom különbségük mennyi lesz?
    Most az értékeket árakat random írtam. Persze ez bukik ha egy szabályozat alapján a sonka 5% valós hús tartalom/100g esetén már árúsítható(most lusta vagyok ezek után keresni). Szóval szerintem ha tudod mikor milyen minőséget kapsz a pénzedért a sonka is lehet jó. Persze neked is igazat kell adjak.

Új hozzászólás Aktív témák