Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz -Mike- #65901 üzenetére

    Meghallgattam, okosabb nem lettem, de azért feltűnt pár dolog amivel itatják a népet:

    Mikró 300w fölött káros: a 400 w-os leadott teljesítmény mivel rosszabb mint a 300W?
    mert ezt csak kizárólag ténylegesen felvett energia (méret, sűrűség, víztartalom, körülvevő edényzet) függvényében lehetne kijelenteni egy adott ételre (és csak arra a konkrét tálnyira), hogy milyen az a teljesítmény ahol már a mikronutrienseknek nagy a vesztesége és kezdenek a hőhatás miatt káros anyagok kialakulni. Ami a hagyományos sütési eljárások kívülről befelé történő melegítése/aránytalan hőterhelése miatt is megtörténik, csak ez senki nem érdekel.
    A víz meg dipólus molekula, az 2450 MHz-es mikrohullámra forog és kész, a szerkezete nem változik meg.

    Izotóniás ital"csak élsportolónak": Speciel mikor nyomok egy 2 órás futás+gyaloglás+kerékpározás+evezés (4x30 perc) kardiót, akkor durvább edzést tolok mint az egyik barátom, aki verseny szinten mell/pillangó úszik, de közel sem vagyok élsportoló. Szobabicikli világbajnokságot nem is nagyon rendeznek.

    "vigyetek ezüstkolloidot, az fontos": de

Új hozzászólás Aktív témák