Új hozzászólás Aktív témák

  • djsunstealer

    aktív tag

    Sziasztok!

    A következő dilemma előtt állok, remélem tudtok egy picit segíteni. :)
    Mechwart liget (2.kerület) mellett (Keleti Károly utcában) még "nem jelentkezett be" a DIGI, de a környező utcákban már van szolgáltatás (Marczibányi tér).
    A következő szolgáltatásaim vannak:
    Internet (20 Mbit/s. Ne röhögjetek :) {Digitális elosztó, Speedport W 724V CI van amúgy, még DSL technológia} a magenta szolgáltatónál november közepéig, akkor jár le az 1 éves hűségidő a vezetékes telóval együtt...A kettő együttvéve 6500 Ft/hónap.
    A TV-m az U-betűs szolgáltatónál van hűség nélkül, digital bronze csomag, bármikor felmondható, de gyakorlatilag amire kell (főleg sport, kivéve a Digi Sport csatornái persze), arra jó, de már annak is felment az évek alatt az ára, 4400 Ft-ot kóstál.
    A közös képviselőnknek küldtem egy érdeklődő levelet a DIGI-vel kapcsolatban, a következő válasz érkezett:
    "Mostanában van a DIGI-nek akciója, hogy a Társasházakba kiépítik (saját költségükön) a rendszerüket. Ehhez elküldtem a hozzájárulást.
    Utána lesz lehetőség arra, hogy bárki rácsatlakozhasson. Amikor több információval rendelkezem, akkor értesítem Önt, illetve a Társasház tulajdonosait is."

    A DIGI-nél semmi érdemleges információval nem tudtak szolgálni, így megy a filózás, kombinálás rendesen. :)
    A vezetékes telefont mindenképpen megszüntetném, meghagynám hűség idő nélkül a Telekomnál a netet (50 Mbit/s. nem röhögni ismét :), [amúgy ezen a területen nem jön több 50-nél, a magasabbak nem elérhetők; vicc az egész, bár lehet, hogy csak a DSL miatt] hátha időközben kopogtat a DIGI.
    A UPC-t meg fel lehet mondani bármikor.
    Mivel a DIGI "eljövetele" elég képlékeny, még az is felmerült bennem, hogy Telekomos IPTV-t vezettetek be az 50-es nettel együtt, úgy nagyjából 6500 ft/hónapra jönne ki egy évre, de félek attól, mert nem sok jót hallottam az IPTVről.

    Szóval így áll a dolog. :)
    Ti mit csinálnátok a helyemben? Nem vagyok egy nagy internetező, nem kell nekem 1000-es net, csak nyilván a DIGI már más technológia, fúrni faragni kell majd a lakásban.
    Köszönöm előre is hasznos tippjeiteket! :) :)

    üdv!

Új hozzászólás Aktív témák