Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz K1LLMy53Lf #191903 üzenetére

    Ez elég jól láthatóan tele van adalékanyaggal. Legalábbis én maltodextrint meg keményítőt nem szoktam a csirkére szórni.
    De itt sem csak rászórva van, hanem a hús feldolgozáskor paszta állagúra formálják és hozzáadják a keményítőt térfogatnövelésre, meg a textúra alakítására. Az ivóvíz a pácanyaghoz és a sóban áztatáshoz kell, ami gyári körülmények között nem épp a legjobb folyamat.
    Szóval nem csak az számít, hogy mit raknak bele, hanem hogy mit csinálnak az összetevőkkel, amiknek így teljesen megváltozik a biológiai értéke, végül kapod ezt a förmedvényt. De részemről a pulyka, mint étel sem épp egy jó minőségű táplálékforrás, koszos és igénytelen állat ami minden szemetet megeszik, meg is érezni a húsán.

    Mindenesetre jóétvágyat.

Új hozzászólás Aktív témák