Új hozzászólás Aktív témák

  • madle

    őstag

    Srácok,

    nyáron eléggé lazára vettem az edzést a munka miatt meg ugye a nagy meleg is hatással volt, hogy nulla motiváció és csak a kínlódás mellett tudtam edzeni.

    Még elmegyek nyaralni, ott még csalni fogok viszont szeptembertől követni fogom a kis diétás étrendemet.
    Célom nem a pucolás-tömegnövelés periódusok követése, hanem egy kiegyensúlyozott terv. Akarok száradni, mert az alapból széles csípőmhöz társul a kicsit zsíros ill. nagy belem. Ami eléggé elcsúfítja az amúgy sem szép összképet.

    A lényeg, annyi, hogy van egy kaja tervem összerakva egy ismerősöm által. Semmi bonyolult. 6 kaja per nap, szokásos reggeli zabpehely, fehérje. Tízórai 150g csirke + rizs, és így tovább, valamint esti túró...
    Mivel főzésben elég szarul állok, az lenne a kérdésem, hogy:

    Mivel tudnám feldobni a rizs csirkét, hogy ne csavarodjak be pár hét után?
    A zabpehely mehet pl. zabpehelyliszt megivással is? Vagy inkább a szilárd előnyösebb?
    Zöldségekből ill. olajokból mit és mennyit?

    Alapból nagyon nehezen hízó vagyok, sok fizikai melóval. Kardiózni nem fogok, mert van hogy 16km-t sétálok egy nap. Nem vagyok kezdő edzésben, már tettem le az asztalra sportban, de a precíziós kajálással nem vagyok teljesen tisztában még, és nem is vagyok gyakorlott benne. Ez a legnagyobb feladat számomra, hogy beleszokjak. Az étrendem 3 fajta, nagyjából mind 4000 kalóriás. Én meg 83kg/183cm, 10% körül. De majd lövök be a jelenlegi helyzetről képet, aki nem emlékezne.

    Az edzésterv rendben lesz, régi iskola, egyszerű gyakorlatok plusz heti 1 birkó.

    Danke! :R

Új hozzászólás Aktív témák