Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz #72961024 #5829 üzenetére

    Ja félreértetted, én vágom kémiai fronton, vegyész karos MSc-m van. :D

    Olvasgattam pár percet gyorsan külföldi fórumokon. Azt mondják, hogy az ecet aroma nagyon megmarad a gépben, ha azt használok, és pocsék lesz a kávé utána. Szóval sokkal jobban át kell mosni az ecettel. A másik, hogy gyengébb sav, mint a tejsav vagy a citromsav, ami végülis igaz, ha ezt nézzük. [link] De ettől függetlenül ugyanúgy leviszi a vízkövet, csak nagyobb töménység kell. Szóval ja, az illékonysága a kulcs, mert sokkal jobban érezzük a kávén, mint a másik kettőt.

    Marad a befőzős citromsav nálam, esetleg szórakozásból csinálok puffer oldatot én is. Hihetetlen, hogy ebből is üzletet csinálnak. Egy középiskolásnak is ki kéne tudnia keverni hozzá egy jó vízkőoldót.

Új hozzászólás Aktív témák