Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Dorian #191512 üzenetére

    tévedhetek, mert bőven előfordulhat, hogy tévesek az infók, amiket én találtam különböző gyártóknál. (ami miatt nem vontam kétségbe az a tipikus "lábíz", ami van a kollagénnek... ugyanez az íz domináns a marha fehérjénél... ezért, illetve mert eszembe jutott egy régebbi cikk, amelyben azt írják, h izomra tejsavó max növényi, pl szója, marha pedig körmökre, hajra, bőrre... emiatt kezdtem el utánanézni)

    szóval pár hete néztem részletesen utána ezeknek (mert ugye nem az a lényeg, h miképp nevezzük, hanem, hogy "mibű van" :) )

    ezért is kérdeztem, hogy a te infód honnan van. (nem kötekedni/támadni akarok/akartam, hanem tényleg érdekel, mert szeretném minél jobban/hatékonyabban csinálni, és lehetőség szerint nem hülyeségekre kidobni a pénzt)

    árban nekem pont a fordítottja jött ki, h a kollagén a drágább (és ezt elkönyveltem annak, hogy az sokkal jobban "divat", fitness, szépségipar stb)

    de majd szánok erre még időt, keresek tanulmányokat (tegnap este a type 1-2 kollagén aminoprofil különbségét próbáltam megkeresni, de nem jártam sikerrel, csak hal/marha/sertés/csirke összevetéseket találtam, de azokat is "kisregény" formában, nem számszerűsített, átlátható táblázatban)

Új hozzászólás Aktív témák