Új hozzászólás Aktív témák

  • Rush77

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy kis elméleti segítséget szeretnék kérni.
    Az elmúlt időszakban (értsd kb 1 hónap) az a történet, hogy a nyitott kar spriccel csapolás közben de nem összevissza az elejétől.

    Több kávéval is próbáltam és ugyanaz az eredmény.
    Elindítom a csapolást és szépen össze is áll egy szép sugárrá és szép a lefolyás is, viszont kb a 15-17ik másodperctől elkezd spriccelni (ezt a csészén látom leginkább de volt, hogy a darálót is leköpte).
    Minden esetben kb picivel félidő után kezd el szétesni az egész.

    A gép: Major utángyártott kés, GC + PID

    A következő a felállás: 18g kávé -> 25mp -> ~36g (kb 1:2 arányt tartva).
    Próbáltam, hogy lejjebb megyek az aránnyal és úgy is ugyanaz az eredmény.
    A folyamat maga így néz ki:
    2 külön módszert is kipróbáltam az őrlésnél.
    1- Direkt karba őrlök -> egy finom rázás eloszlatni -> WDT -> eloszlatom kézzel -> tömörítek
    2- kis bébi ételes üvegbe őrlök -> összerázom egy picit -> bele a karba -> WDT -> eloszlatom -> tömörítek.

    Teljesen mindegy melyik módszer, mindig spriccel és elkezd ugrálni a sugár.

    Csináltam két képet a pogácsáról is de én nem látok rajta semmi különlegeset
    kép1
    kép2

    Bármilyen mogoldásra nyitott vagyok :DDD

Új hozzászólás Aktív témák