Új hozzászólás Aktív témák

  • Elekellek

    csendes tag

    válasz radi8tor #75662 üzenetére

    Wellbe-től vettem kóstolót a kétféle Oatly zabtejből, amit ezúton is köszönök.

    A natúr is jó illatú, a műfajon belül kimondottan jó ízű cucc. Minden hőmérsékleten jól habosodik, bár elég hamar összeesik a habja, és nagy buborékok alakulnak ki az ital felszínén.

    A Barista Edition viszont tökéletes. Sűrű, gyorsan habosodik, jó ízű. Tartós mikrohabot lehet belőle csinálni. Cserébe abnormálisan drága (bár amikor 8-10 éve elkezdődött az alter tejek divatja, mindegyik 7-800 forintba került, ami akkor elég sok pénz volt).

    Írom mindezt úgy hogy én nem iszom ilyesmit, épp csak belekóstoltam. Mindenesetre ha valaki ilyesmit fogyaszt, mindenképp érdemes megkóstolnia az Oatly-t is. Pláne, hogy folyton változnak a termékek, mi pl. évekig az olasz Bridge-et vettük, ami egyszer csak habosíthatatlanná vált. Azóta a DM sajátját isszuk isszák, ami ízre egész jó, viszont valami 50-60°C fölött már nem habosodik. Van valami mandulás-zabos keverékük, az eggyel jobban működik (persze az íze is mandulás kicsit).

Új hozzászólás Aktív témák