Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz rizso #96459 üzenetére

    Ha kezdőként és kis büdzséből, akkor fogadd el, hogy a minőség és/vagy nagyítás nem lesz nagypályás, de egy fix+raynox kezdésnek valóban tök jó lehet, de gondolkodj a világításon is majd, mert az esetenként kellhet.

    Nézd, a 12-40 rugalmasabb, de cserébe sötétebb is. Én mondjuk a 45-ötöt megtartanám, az még jól jöhet portéhoz, vagy ha van, akkor gyerekhez, ellenben a 14-42 + 25mm cserélhető egy 12-40-re.

    FF váltás: Makrózáshoz nem előny, hanem hátrány az FF. Alapvetően alacsonyabb képzajra és kicsivel jobb dinamikára számíthatsz (meg persze kisebb dof-ra, már ha ez lényeges). Nekem az a meglátásom, hogy gyerekre, családi összejövetelekre tök felesleges pazarlás egy FF rendszer. Persze ha vonz a dolog, és a lé nem számít akkor rajta, de ha szeretnéd jó ár/érték arányban megúszni a dolgot, akkor elgondolkodhatsz azon, hogy maradsz a rendszeren, ha már úgy is invesztáltál bele.
    Amúgy mi lenne az oka a másik rendszernek? Mi az amivel elégedetlen vagy?

    lugosi: abszolút igazad van, de ha van jobb, akkor nem elég jó az ami éppen van. ;)

    pitagi: milyen pályázat már az, amihez minimum fájlméretet adnak meg?! :W Remélem ezekután a képméret, vagy a szerkesztések tekintetében pedig nem határoztak meg követelményeket. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák