Új hozzászólás Aktív témák

  • adorjant

    senior tag

    válasz zodo #4788 üzenetére

    Járok,járok,de pénzért hiába jövök,hogy legyen új alaplap :DDD

    Egyelőre a p3-as verziót akarom felturbózni,ne tudjátok meg,mennyit sz@ptam ma,BIOS frissítéssel...A gép szerint 1.14-es van rajta,HP szerint 2.10 a legújabb,ráadásul új proci-supporttal,naná,hogy kell az nekem ;] Na akkor uccu neki frissíteni. Persze csak DOS alól lehet (Round1). Nincs USB,nincs FDD kivezetés a lapon...Na mondom nem probléma,majd szépen rárakom a vinyóra,és onnan betallózom. Háperszemitakarsz,így intett be a HP,DOS+NTFS,hol élsz te? (Round2)
    Na itt kezdett elborulni az agyam, Win98 telepítők,Hiren's lemezek,repkedtek össze-vissza,aztán mire összevarázsoltam a dolgot, a Flash exe közölte velem,hogy hibás a file :D 'Nyád. Letölt újra,ellenőriz,sehol semmi.
    Aztán találtam Win98 alá gyári flash progit,gondoltam ha sikerül,örülök,ha nem,akkor is itt volt az ideje tönkretenni a lapot ennyi szívás után :) (Round3)

    És akkor jött a sújtólég: (a progi hibátlanul működött) Azt az üzenetet kaptam,hogy a frissíteni kívánt bios ugyanaz,mint amit be akarok neki adagolni,ójeee.Ellenőriztem párszor,hogy tényleg,vagy csak sz@pat :)
    És úgy tűnik,valóban igaza volt...

    Szóval eltöltöttem pár órácskát a semmiért,és még mindig a P3 500e dübörög a gépben :D
    733-as Cerkát sikerült indítani,microcode errorral, 200mhz-en.Fájn.

    Röviden ennyi,kérek engedélyt lelépni :O :D

Új hozzászólás Aktív témák