Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    veterán

    válasz hibavissza #95364 üzenetére

    Inkább maradjon életben, de ne legyen 70% akció. :U
    Amúgy kb. a japán felső vezetés kivételével senki nem tudja, hogy mi lesz, de mindenki próbál jó pofát vágni a helyzethez, mert amúgysem tehet egyelőre mást, amúgy pont ugyanúgy kivárnak mint mi, csak nekik a melójuk is ezen múlik nem csak a hobbijuk.
    Viszont azt is tudni kell, hogy ha csak nem lesz valami szerződéses garancia, akkor tök mindegy mit mondanak most, jövőre hozhatnak azzal ellentétes döntést is, pláne ha valahol elszámítják magukat. Arról már nem is beszélve, hogy ok, hogy marad a k&f, de attól még a portfóliót átalakíthatják, akár radikálisan is (valamennyire szerintem fogják is).

    Throme: ez lényegében igaz. Akciók szerintem várhatók a váltás kapcsán (vagy még inkább az ezidőtájt általános visszatérítés), de csak a realitások talaján maradva. Alapvetően a Jip annyiból jó üzletet csinálhat, mivel az objektívpark nagyon szép állapotban van, már csak a rétegigényeket kell kielégíteni, illetve egyik-másik régebbi darab ráncfelvarrása indokolt, aztán lehet tolni a lét a vázak fejlesztésébe (már persze ha akarják). Viszont az árnyoldala a dolognak, hogy most frissítve lett/lesz több váz is, de a köv. generációnál kéne valamit gurítani szenzor/képminőség terén is, ami már nagyobb falat lesz.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák