Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Rivaul #182822 üzenetére

    Én sem szeretem piszkálni az embereket, de van az, hogy tényleg nehéz. :U Most én sem bírom ki.
    Az a jó, hogy most megvan az új kifogás, hogy miért NEM kell nekiállni edzeni. Túl sok lesz a zsír abból a rengeteg izomból, ha abbahagyja.

    Látott egy fittebb 75 éves embert és attól, hogy fitt, már szentírás minden, amit mond.

    Perempe: ennyi erővel kérdezz attól az idős csávótól is, aki a Scitec plakáton feszít, hiszen vitathatatlanul az is fitt. Ő meg teljesen mást fog mondani, mint a vízzel edző ember.
    Akkor most kinek is van igaza?

    Elárulom: Annak, aki nem csak vergődik és pampog meg agyal itt már hónapok óta és b@szik nekiállni edzeni, hanem edz. Bármit.

    Én is jöhetnék ide egy nap tízszer, hogy jaaaj, zsíros vagyok, láttam az interneten 2000 különböző diétát, meg 50 különböző videót, meg beszéltem 800 emberrel, az egyik azt mondta ne egyek 6 után, a másik Norbi updatet ajánlott, a harmadik azt mondta, hogy zsírt ne egyek, a negyedik meg azt, hogy szénhidrátot. Micsinájjjjjak???????
    Mégsem teszem, mert a fentebb felsorolt eshetőségek nélkül is tökéletesen pontosan tudom, hogy miért vagyok zsírosabb a kelleténél. Mert lóf@szt nem teszek azért, hogy napi szinten rendbe tegyem a makrókat és figyeljek a mennyiségre. Nem kell ehhez a világ összes emberét megkérdeznem. Na Te pont így vagy az edzéssel, csak elfogadni nem tudod, hogy igazából a dumán kívül lóf@szt nem teszel érte, ezért is nincs eredmény. Nem azért mert egyik ezt, a másik azt mondja, vagy mert az egyik vízzel, a másik kővel, a harmadik a farkával edz.

    Kösd már le végre ezt a kurva sok energiát, amit ebbe a szerencsétlenkedésbe teszel és kezdj el valamit, bármit, mert az utóbbi időben ez a topik másról nem szól, csak erről. Ha ennyire nem tudod eldönteni, hogy mi a jó, mi nem jó, meg kattog a vállam, meg elveszek a sok videón megnézett gyakorlat között, akkor húzz egy vonalat, fogd fel, hogy ez nem neked való, mert nem tudsz az információkkal mit kezdeni, aztán csinálj annyit, hogy úszol, futsz, tekersz, vagy mittudomén mit, amihez nem kell ennyit agyalnod. Ugyanis ennek így semmi értelme, azon kívül, hogy szét van már cseszve ez a topik, meg az emberek idegrendszere.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák