Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kernel #52119 üzenetére

    A lámpa nem rendelkezik önálló töltővel és a fényerőt akku töltöttség függvényében veszi vissza. Kiszedés nélkül is megállapítható a töltöttség: ha teljes fényerőn kapcsolom ki és visszakapcsolásnál már nem a teljes hanem a második legfényesebb módban indul akkor ~3,8V a cellafeszültség. Ekkor még visszakapcsolható teljes fényre kb. félóráig, de utána úgyis visszaveszi.

    3,5V körül / alatt - de ez nincs pontosan meghatározva - meg már igen gyorsan visszalép. Ilyenkor már teljes fényerő 5mp-ig se, 2odik 1-2 perc, 3adikban még elvilágítana 1-2órát, 4edikben 1-2napot de ilyenkor már megy a töltőre. A legalacsonyabb feszültség amit mértem 3.3-3.4V lehetett. Melóban éjjel amikor kell a cucc általában teljes fényerő megy ahhoz meg 3,7V és felette kell legyen az akku tehát legfeljebb 3,6V és megy a töltőre.

    Ampermérés: akkor most ami amper kijön hogyan értelmezhető? Ha 2ampert mérek az akkunál ahogy mutattam és sztem a lényeg, a kapcsolás megoldásából fakadóan a lámpa felé duplázódik? Tehát ha az akkupakk végén mérném (kib*szott nehezen oldható csak meg) akkor teljes terhelés alatt 8.0V-on mutatna 4ampert amikor akkunál 4V-on 2amper van? De ha a feszültség a végén összeadódik az amper ugyanannyi kell legyen mint az akkunál nem?

    Vagy ha berajzolnád a képemen hol mennyi amper van szted az is segítene, bár az akkun ez már akkor se segít ha baja van :D

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák